Als gediplomeerd pedicure, werkzaam in Alkmaar en omstreken, kan ik met u in overleg een Pedicure behandeling geven, een standaard behandeling is, teennagels knippen en de nagels mechanisch afwerken, nagelomgeving reinigen, eelt en kloven verwijderen, likdoornen verwijderen en ingroeiende teennagels behandelen en drukvrij leggen, advies en behandelen van kalk/schimmel(mycose) nagels.Incrèmen en aan het einde een korte voetmassage. Ik kom ook bij de mensen thuis, ambulant.

In Alkmaar, Oudorp, Heiloo, Bergen NH, Egmond en Koedijk

Ook kunt u een deelbehandeling krijgen. (in overleg)

Ik heb naast mijn opleiding voor Pedicure diverse losse cursussen gevolgd om zo op de hoogte te blijven van de veranderingen en de nieuwste technieken.

Ik ben in opleiding voor schoonheidsspecialiste, een gezichtsbehandeling kunt u al boeken bij mij. Ik werk met de producten van Webecos, ook los te verkrijgen.


Voet en onderbeen massage

Een heerlijke behandeling die ook tot doel heeft om de doorbloeding te verbeteren en om afvalstoffen te verwijderen. Een echte oppepper! En een heerlijke ontspanning. De massage kan ook als aparte behandeling gegeven worden. Volgens de shiatsu manier. In mijn praktijk in Alkmaar.

 

Massage van de onderbenen en voeten duren ongeveer 30 a 45  minuten.


Beenharsen

Voor het verwijderen van (overmatige) beharing. Door de goede beheersing van de techniek is de behandeling nauwelijks pijnlijk. Het voordeel van het harsen is dat de haartjes ongeveer 4-6 weken weg blijven.

In mijn praktijk in Alkmaar, kan ook in combinatie met een Pedicure behandeling.


French nail op de teennagels

Ik  knip de nagels en en werk ze mechanisch af en reinig de nagelomgeving. Daarna breng ik een dun laagje  French gel aan dat verhard wordt doormiddel van een UV lamp.

Deze nagels blijven ongeveer4 a 6 weken zitten.

Deze French nails kunnen ook samen met een totale Pedicure behandeling!! 


Schoonheidsspecialiste

In 2015 kun u ook voor een schoonheidsbehandeling terecht!!

Meer info hierover kunt u volgen via mijn website

Voet- en onderbeenmassage

Een heerlijke behandeling die ook tot doel heeft om de doorbloeding te verbeteren en om afvalstoffen te verwijderen. Een echte oppepper! De massage kan ook als aparte behandeling gegeven worden.

Beenharsen

Voor het verwijderen van (overmatige) beharing. Door de goede beheersing van de techniek is de behandeling nauwelijks pijnlijk. Het voordeel van het harsen is dat de haartjes ongeveer 4 – 6 weken weg blijven.